Find a model

Coverstar

A Coverstar egy budapesti székhelyű ügynökség, amely a következő szolgáltatásokat nyújtja: európai (elsősorban magyar) bikini, félakt és akt modellek képviselete playboy stílusú fotó és videóanyag biztosítása férfimagazinok és naptárak számára helyszín és kreatív csapat biztosítása produkciókhpz

Modelljeinkről

Modelljeink között új arcok és nemzetközi szinten is bizonyított keresett profik, címlapsztárok egyaránt megtalálhatóak.Gondosan válogatott modellcsapattal dolgozunk, így megefelelő figyelmet tudunk biztosítani modelljeink, ügyfeleink számára pedig a maximális megbízhatóságot. Modelleket kizárólag fotó és videóprodukciókhoz biztosítunk, ügynökségünk NEM foglalkozik hostessmunkával, személykísérettel egyáltalán, ezért kérjük ilyen jellegű megrendeléssel ne is forduljanak hozzánk.

Partnereink

Partnereink között tudhatjuk a a legismertebb európai glamour fotósokat és magazinokat. Modelljeink feltünnek a férfimagazinok címlapjain, naptárok oldalain, és a legjobb workshopokon Európa szerte.

Jelentkezz modellnek

Ahogy az oldalunkon is láthatod, főként profi, ismert modellel dolgozunk, de ügynökségünk ideális kezdők számára is. Fontos számunkra az új arcok felfedezése és befuttatása. Ha elmultál 18 éves és jók az adottságaid, jelentkezz hozzánk bátran. 14 év tapasztálatával biztosítjuk, hogy munkád során ne érjenek kellemetlen meglepetések. Ha fantáziát látunk benned, el tudjuk indítani karrieredet anélkül, hogy ez neked bármilyen költséget jelentene.

Kreatív csapatunk

Összeszokott, profi csapatunk rendelkezésre áll magyarországi és külföldi produkciók megvalósításában egyaránt. Gyakorlott, a divatszakmában már bizonyított fotósokkal,videósokkal, stylistokkal, sminkesekel és fodrászokkal valamint retusőrrel dolgozunk. A helyszín megtalálásától kezdve az utómunkáig bezárólag számíthat ránk a produkció minden fázisában.

Fotósorozatokat és/vagy videókat jelentetne meg?

Tartalom szolgáltató divíziónk azt az egyre növekvő igényt elégíti ki, hogy férfi magazinok, naptár kiadók és digitális mediumok egyaránt már korábban legyártott, azonnal publikálható tartalmakat kívánnak vásárolni kizárólagos, illetve nem kizárólagos felhasználási jogokkal, függően az igényeiktől és a rendelkezésre álló kerettől. Ez költséghatékony, gyors és egyszerű. Minden fotó sorozatunk nemzetközi modell engedéllyel és a fotós jogátruházó nyilatkozatával rendelkezik, és a lehető leggyorsabban leszállítjuk, az esetlegesen kért módosításokkal, szerkesztésekkel, ezzel levéve a terhet a képszerkesztő válláról. Kérés estén, azonnal hozzáférést adunk art directoroknak, képszerkesztőknek kép és videó galériánkhoz, így akár percek alatt kiválaszthatja az Önnek tetsző sorozatot a legmagasabb igényt kielégítő európai modellekkel készült csodálatos retusált sorozatok közül.